En intensiv helg

I fredags blev det mat på Paolos med Bias med ett mycket gott ripasso-vin till. Ripasso är bra grejer! Efter det mötte vi upp Per, Lundmark och Peter på Stora Örebro en sväng. Ett par öl slank ner, men värre än så blev det inte.
 
I lördags hann jag knappt vakna innan det var dags att åka till Fellingsbro för mat, TV-spel med mera hos Henrik, en jobbarkompis. En mycket trevlig eftermiddag/kväll där de flesta deltagare hölls sig relativt lugna förutom Henrik som förlorade ett vad om när Alice Coopers låt "Poison" kom ut, och efter det var tvungen att dricka massa snapsar, och det gick väl så där, men han stod på benen när jag åkte ialf :-).
 
Helgens begivenhet var dock dagens handbollsmatch mot Linköpings Lejon på bortaplan. Jag hade väl inte räknat med att spela många minuter, men jag tror att jag spelade hela andra halvleken och en del i första. Motståndet var rätt mediokert, och såg ut som "Summerburst-pojkar" hela bunten, men ändå lyckades vi förlora med åtta bollar. Mycket av det berodde på att vi drog på oss sex utvisningar och en mängd straffar emot oss i första halvleken, och i början av andra halvlek fick Spennare rött kort och då var det lite av ridå. Innan matchen hade även Anton meddelat att han var skadad, så i andra halvlek hade vi det således ganska tunnt på 9-meter. Personligen gjorde jag väl en slarvig insats, två mål, två skott i stolpen, ett steg-fel (när hände det senast, om det nu verkligen var steg-fel?), och ett, antagligen två, inspring som avblåstes för övertramp. Sedan tyckte jag att jag såsade till i försvaret ett par gånger, men det skyller jag på domarna, som var lite virriga, och stundtals hade jag svårt att veta åt vilket håll de blåste.
 
Fotograf hade vi med oss, och den bilden jag hittat hittills där jag finns med, är denna;
...dock blev det en lobb som hamnade i innerstolpen och ut...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0