Moralpanik

Först och främst är Ronaldo så barnsligt bra, eller om det är så att det svenska försvaret är oerhört dåligt. Det sanna är väl att det är en väl fungerande kombination. Ja, ja inget VM för Sverige, och vi/dom hade inget där att göra heller, förutom för att det skulle varit jäkligt kul.
 
Efter att ha gjort 88 squats a la 80 kg i söndags har jag fortfarande sådan träningsvärk att det är obehagligt nu tre dagar efteråt.
 
Jag vet inte riktigt vad tanken är med att sluta ge ut nyupplagor av vissa Hedenhös-böcker. Är det för att unga människor aldrig ska få lära sig om att världen såg annorlunda ut förr? Att det var ok att säga rödskinn och blekansikte osv. Nuförtiden är bara blekansikte ok att säga, vilket är en aning konstigt, men men... De nya människorna i Sverige ska dock helst inte få reda på att det var annorlunda förr. Göm och glöm är målet i det skitnödiga Sverige. I tillägg har Åhlens tagit bort några pärlplattor som såg ut som svarta gubbar klädda som servitörer med röda läppar. Jag vet inte, men tanken är väl att det är fel på att vara svart och servitör... Att svarta inte skulle klara av jobbet, så att det är bättre att ta bort pärlplattan, så att det inte väcker önskningar hos svarta att bli servitörer, eller så är tanken något annat...? Jag vet inte. Eller som idioten från Etcetera i Agenda i söndags, som tyckte att Sverige skulle gå under om inga utlänningar körde tunnelbanan i Stockholm. Jag antar att han menade att utlänningar är ett sämre släkte som inte klarar av något annat än att köra tunnelbana, eller vaddå?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0