Time flies

Antingen är det måndag eller fredag som Lundmark sa, idag är det iofs lördag, men ialf... Resten av tiden hinner man inte reflektera så mycket över. Måndagen är alltid dryg för att det är så långt till fredag, vilket gör att man kommer ihåg den, och fredagen är alltid härlig med tanke på ledighet, så då minns man den med anledning av detta.
 
Vi lirade handbollsmatch i torsdags igen, och motståndet stod Vadstena för, och de var ännu sämre än NAIS som vi mötte senast. Att vi inte vann med mer än 8-9 bollar är bara dåligt, men det var kul att spela.
 
Igår blev det lugn hemmakväll med På Spåret, Skavlan osv, men även början på en större bekantskap med Woody Allens verk. Igår såg jag "Play it again, Sam", och nu imorse kikade jag på "Sleeper". Båda två vansinnigt underhållande filmer :-). Överspelande ibland, men ändå himla kul. "Manhattan", "Zelig", "Midnight in Paris" och "Love and Death" ligger nu och väntar på att ses. I övrigt är det så skönt med lite äldre komedier med anledning av att de inte är så långa heller.
 
Everton och Liverpool spelade 3-3 idag i en match som måste ha varit Premier Leagues bästa för i år. Chanserna avlöste varandra åt båda hållen, dock borde Everton fått Mirallas utvisad i första halvlek, men för matchens bästa var det kanske ändå roligast att han fick vara kvar. Liverpool borde ha avgjort matchen när Allen sköt utanför i helt öppet läge vid ställningen 2-1, men sammantaget var nog trots allt Everton lite bättre, så på något sätt känns det ändå rättvist med oavgjort.
 
Ikväll blir det nog lite baluns, var ju några veckor sedan jag var ute i Örebro nu, så det är väl dags.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0