Grubbleri

Igår var jag uppe i Sthlm på intervju för ett arbete på Migrationsverkets ID-enhet, och jag tror att sannolikheten är överhängande att jag kommer bli erbjuden arbete. Egentligen vill jag inte byta arbete just nu med anledning av att det händer rätt mycket intressanta saker på nuvarande jobbet just nu, samt att det jag arbetar med där nu är utmanande.
 
Om jag ska flytta till Sthlm, hur ska jag göra det? Orkar jag bo hursomhelst? Jag vet inte...
 
Käkade på en mycket god tapas-restaurang med en jobbarkompis i Sthlm igår också, som heter Café Tabac. Helt ok priser och sagolik mat. Var länge sedan jag käkade något så gott. Rekommenderas varmt.
 
I söndags spenderade jag dagen med att se ett par filmer och med att formatera hårddisken på datorn. Filmerna jag såg var "The Beach" och "Interview with the vampire". "The Beach" är verkligen en svindålig film, men underhållande. Pretentionerna är knappast sådana med filmen, men trots sin enorma fånighet är den underhållande. "Interview with the vampire" tyckte jag dock var rätt bra, och Kristen Dunst var fantastisk. En sak fick mig att tänka till; om man inte kan dö av matbrist och sedan blir inlåst någonstans trångt, måste vara högsta sortens tortyr. När ingen vet att man ligger där, och så dör man aldrig, usch.
 
Nee nu är det mat och musicquiz på Harrys på schemat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0