Trasigt lår

Idag tränade jag lite handboll, och jag tyckte det gick rätt hyggligt, men så när det var 10 minuter kvar av träningen sprang jag på en kontring, och skulle försöka gå förbi en motspelare när något gick sönder i baksidan av låret. Det gör inte speciellt ont och jag har svårt att hitta en ställning där jag kan känna att det gör ont, men det går inte så värst bra att springa, blir liksom haltande istället. Antagligen är det en lätt bristning, som inte ska störa för länge, men skador i baksida lår är inte bra...
 
Annars har veckan varit vädligt skön. Jobb, träning och film. Jag är svag för det förfarandet av en dag. Jobba lite, gå och träna en stund och sedan slappa i soffan ett par timmar med en film och ett glas rött vin. Det är väldigt skön livskvalité.
 
Filmerna jag sett är gamla "klassiker"; The Marathon Man och The Fury. Den första är med Dustin Hoffman, och han gör det väldigt bra, men annars är filmen rätt fånig och för orealistisk för min smak. När jag menar orealistisk så betyder det ofta att det är en film som ska vara realistisk men som inte är det, alltså inte en övernaturlig film, en sådan kan vara hur orealistisk som helst utan att det stör mig. The Fury, en De Palma-film, var väl inte heller den något vidare.
 
Imorgon är det fredag, och en helg utan planer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0