Anger Management

Det är en aning svårt att inte bli irriterad när man blir kontrollerad när man har självscannat allt på Maxi och således måste packa upp allt igen och sedan packa ihop det igen. Grejen med självscanning är att det ska gå fort, inte att man ska kontrolleras hela tiden... Det verkligen spritter i tungan att säga något drygt till kontrollanten, men säkerligen bättre att knipa käft.
 
Det har inte hunnit blivit så mycket Woody Allen än, men såg dock Radio Days i veckan, vilket var en rätt underhållande film. Kikade på The Untouchables igår, De Palmas film om gruppen som satte dit Al Capone. Underhållande film, men lite väl serietidningsaktig. Det hade varit bättre om filmen haft mer dokumentär karaktär. Idag har jag börjat kika på Dead Man Walking, men bara hunnit med en timme hittills. Det har dock börjat mycket bra.
 
Att Dead Man Walking inte hunnits setts klart idag beror på en par fotbollsmatcher; Liverpool - Man Utd och Degerfors - ÖSK. Liverpool lyckades med matchens enda mål manövrera ut Man Utd, vilket var mycket glädjande. Men alla dessa 1-0 segrar känns lite sköra, även om försvarsspelet varit bra. Undrar just vad som sker om Liverpool råkar släppa in första målet...? Degerfors - ÖSK var en småtrevlig tillställning, med vad man kan kalla det, två förlorande lag i och med att det blev 1-1.
 
Igår hade Ata födelsedagsfest, så jag var där och drack öl. Det blev Kåren efteråt, men där kände jag, Magnus och Danne oss som 300 år, vilket gjorde att det blev Strömpis istället, men där hade de nog sänkt åldersgränsen också, så det var inte mycket bättre där... Så det blev tidig hemgång, och några onödigt förslösade slantar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0