De Palma-thon

Idag har jag bara tagit det lugnt, förutom ett enklare axelpass på gymmet, och mest legat i soffan och tittat på äldre filmer av Brian De Palma. I tur och ordning har jag sett Blow Out, Dressed to Kill och Carrie, och jag måste säga att alla var riktigt bra. Till och med överraskande bra.
 
Igår var det dock andra bullar. Jag har ju börjat spela lite handboll igen, eller träna är ett bättre ord, en gång i veckan, och nu i lördags var det en heldag med laget med träning, match och lite samkväm på kvällen. Det var trevligt, och kul att spela match. Tyvärr förlorade "vi" dock matchen, och personligen presterade jag en godkänd alibi-insats med ett mål och någon bortkastad boll. Har lite svårt att förlika mig med tanken att säga vi om handbollslaget, i och med att tanken är att jag bara ska träna en gång i veckan, och inte spela några matcher. 
En liten bild från matchen.
 
På kvällen blev det sedan en sväng till Ritz för att möta upp fotbollsgrabbarna som "firade" att de fixat en kvalplats till fyran tidigare under dagen. Det var väl dock sådär på Ritz och det mest beroende på att jag behövde stå i kö så länge, och mest var irriterad när jag kom in. Det roligaste som hände var väl att alla fotbollsgrabbar skulle rycka mig i skägget...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0