Ja...

Hur kan det bli rasism när en tant på Röda Korset tycker att Sverige i första hand borde tänka på de ungdomar som redan finns i Sverige, och inte försöka fylla på landet med många fler? Tjänstefel när man arbetar på Röda Korset kanske, men hur man kan vända det till rasism kan jag bara inte förstå? Sa hon att hon tyckte att någon svensk "ras" skulle prioriteras eller liknande, nej... Bara att landet Sverige borde lägga mer krut på de som redan är i Sverige, och inte på de som kan komma till Sverige.
 
Har journalistiken alltid varit så här dålig, och är den lika dålig i hela världen? Det kan ju vara så att den alltid har varit lika dålig, men att jag inte förstått det förrän under de senaste åren...
 
Såg filmen "Prisoners" nyss, bra film!
 
Fredag imorgon, och då ska bilen lämnas in på reparation, igen... Vindrutetorkarna fungerar inte.
 
Jag vann en gammal microvågsugn på jobbet, vi bytte ut de gamla, och jag fick en gammal efter lottdragning. Snyggare färg än den jag har nu, men säkert 1000 gånger mer utsliten :-).
 
Kvällens filosofiska tanke. Minskar gästfriheten med ökat välstånd? Alltså viljan att bjuda in folk till sitt eget hem, som man kanske inte känner jättebra? Det jag tänker på är att man vid ett högre välstånd har mer att förlora om någon skulle stjäla eller förstöra saker man har, så kan det då vara så att rädslan för det gör att man blir mindre gästvänlig vid ett högre välstånd?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0