Balotelli?

Balotelli till Liverpool? Bra? Dåligt? Svårt att säga, men hursomhelst spännande, och jag tror det blir svårt för Liverpool att hitta någon annan bra anfallare innan transfer-fönstret stänger.
 
Fundamentalisterna i IS skrämmer mig. Det är första gången någonsin jag känner att något är riktigt knasigt i världen, och jag ser inget bra slut på eländet heller, har liksom svårt att tro att de skulle vara nöjda med att få ett eget land. Det förvånar mig inte heller att de får många anhängare, varför inte liksom? Om jag förstått det någorlunda rätt så ser de helt normalt på en knasig sak. Det är det som skrämmer mig mest, att de borde ha anhängare, och många, överallt i världen. Det är bara att hoppas på att jag har fel.
 
När det diskuteras manliga p-piller tycker jag alltid att det diskuteras som att det är ett straff för kvinnor att äta dessa piller på grund av bieffekter. Personligen tycker jag det måste vara fantastiskt skönt att veta att en inte blir gravid, eller kan göra någon gravid, men det verkar helt försvinna ur debatten. Skulle det komma ett p-piller för killar tror jag att det skulle bli dunder-succé, så jag vet inte om jag tror på att läkemedelsföretagen inte tror på det i det avseendet.
 
Film!
 
"The Thin Red Line" - Mycket bra, och vettitusan om jag sett någon film med så många kändisar i små roller.
 
"Where the Wild Things Are" - Ett barn som kommer till ett sagoland med konstiga pratande djur, inte riktigt min melodi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0