Knasig jag och knasig media

Jo jag ska tydligen spela fotbollsmatch imorgon, och jag kan bara se det som rätt dumt. Jag ska stå i mål, och jag är en helt ok målvakt, men jag har aldrig direkt spelat på någon högre nivå än divison 6 och 7, och att då åter ställa upp för Pars FC, utan någon som helst träning, i en match i division 4 är ju inte annat än lätt masochistiskt. Sist jag ställde upp var det i en kvalmatch till division 4, vilket var lite mer viktigt än denna match, och det gick väl typ ok, men nu får jag debutera i division 4 istället. Hursomhelst, det är väl kul att prova...
 
Nu är Balotelli klar för Liverpool, intressant.
 
ÖSK vann borta mot Åtvidaberg nyss, kul, kul, och just nu spelar Man City mot Liverpool, och Liverpool står emot bra än så länge.
 
Jag förstår inte riktigt vad media håller på med idag vad gäller upploppen igår i Limhamn? De har kritiserat polisen stenhårt, på många sätt med all rätt, med anledning av att polisen verkar ha rapporterat om en del saker som kanske inte hänt. Däremot är det uppenbart att motdemonstranterna slog på polisbilarna, kastade flaskor och bengaler, samt förstörde för dem som hade tillstånd att framföra sin åsikt. Det verkar dock vara helt irrelevant i större media i Sverige idag, vilket är mycket underligt.
 
Ajdå, nu tog Man City ledningen efter slarv av Liverpools nya ytterback Moreno.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0