Positivt gnäll!

Den här veckan, jag vet inte, den kanske har varit den segaste någonsin, och då har den ändå varit rätt bra. Jag har varit otroligt seg och inte riktigt med i huvudet. Jag liksom bara längtar efter att få vara hemma och inte göra någonting ett par dagar. 
 
Annars har ju veckan varit rätt bra, var till Västerås i tisdags och igår hade vi lite "julgrej" med jobbet med föreläsning och mat. Det kanske inte ska kallas föreläsning, men det var en kille som heter Jörgen Oom som i ett par timmar pratade om motivation, och det var alldeles lysande. Det var som att han pratade om allt jag aldrig lyckas formulera men alltid tänker. Ett axplock; han tycker alla svenskar är fånigt lättkränkta, att jämnställdhetsdebatten ofta tappar fokus, att kapitalism knappast behöver vara något dåligt, att vi älskar att ha rätt så mycket så att vi inte vågar testa att ha fel, att världen inte är rättvis, och att vi borde vara stolta och tacksamma över hur vi har det i Sverige osv. Alltså en snubbe som har tänkt ett steg till och sedan är väldigt bra, och orädd, på att tala om det. Jag tror inte jag har sett något bättre föreläsare.
 
Efter det var det lite mingel och mat. Maten bestod av hjort, och någon potatisgrej, var väl gott, men ett julbord hade nog varit bättre. 
 
Kavajen verkar vara på väg tillbaka nu från Warszawa, men det kommer kosta 3-400 kr, det är det dock värt, det är en förskräckligt dyr kavaj.
 
Såg även "The Imposter" här om dagen, och det var en alldeles lysande dokumentär, som alla som har mitt jobb ialf borde se.
 
Så varför är jag så seg efter denna vecka som ändå varit rätt bra? Kanske för att Liverpool åkte ur Champions League, nee knappast, det var ju väntat.
 
Fredag imorgon, heja, heja!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0