Tillbaka i verkligheten

När man varit borta ett tag från jobbet är det givetvis massor att göra när man kommer tillbaka, men ändå ganska trevligt att komma tillbaka. Jobbarkompisarna är faktiskt riktigt bra. Jag hade sökt ett annat arbete inom Migrationsverket, men igår ringde den ansvariga och sa att jobbet gått till en som jobbat i typ 30 år inom myndigheten och för tillfället var enhetschef. Svårkonkurrerat :-).
 
Imorse slutade vindrutetorkarna fram att sluta fungera på bilen, så det var lite dålig sikt när jag körde fram och tillbaka från jobbet. Har googlat det nu, och det verkar som att det skulle kunna vara så att en säkring gått, och då är det inte så farligt. Trist om det är torkarmotorn, för då måste jag lämna in bilen, och betala massa pengar, IGEN!!!
 
Nu har jag sett klart första säsongen av "The Wire" och det blev riktigt bra på slutet.
 
Det har gått så där för mig att framkalla om gamla APS-rullar för att då dem digitala. De rullar jag skickade in till Fuji fick jag tillbakaskickade med informationen om att de redan var framkallade (nehe!?), men ändå verkar det som att det ska gå att framkalla dem igen. Svårförståeligt! Jag mailade Fuji och gnällde, och de har försökt ringa mig, men eftersom jag alltid har ljudlöst så har jag missat det :-(. Passade även på att gnälla på Yamaha angående att de inte ordnat Spotify-Connect på min förstärkare, och fick svar om att det nog kommer så småningom... Hur svårt kan det vara, tekniken finns ju där!?
 
Jag har även försökt lyssna på Jenny Wilsons senaste skiva flera gånger för att försöka förstå storheten, men jag har misslyckats. Ibland förstår jag sådant först senare, men just nu, nae!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0