Suarez

Jag har precis bevittnat Suarez se till att Liverpool vann mot Southampton borta. Först genom att göra ett mål, sedan genom att passa fram till ett till mål och till sist genom att falla lätt och ordna en straff till ett sista mål. Killen är magnifik. Arsenal lyckades även förlora borta mot Stoke, och det gör att Liverpool faktiskt ligger tvåa i tabellen för tillfället, och det är några placeringar högre än vad jag trodde Liverpool skulle klara av så här långt in på säsongen.
 
Igår blev det, en aning överraskande, utgång. Jag mötte upp Bias, Nisse och Richard på Stora Örebro för ett par öl. Efter hand kom vi överens om att ta oss till Harrys, men Richard hade blivit lite rund under fötterna, så vi var lite tveksamma om han skulle komma in. Vi tänkte att det kunde lösa sig genom att ge honom en örfil, men tydligen räckte det inte, trots att han faktiskt fick komma in, men när han skulle betala blev han stoppad av en annan vakt, och ombads att gå tillbaka ut. I det läget hade dock jag och Bias redan betalat, så det slutade med att både Nisse och Richard inte följde med in, så det blev bara jag och Bias på Harrys. Vi fick dock bra sällskap ändå, och hade en bra kväll, men ändock smolk i bägaren att vi inte blev ett komplett gäng :-).
 
Idag har jag annars fortsatt med att scanna in bilder och börjat kika på några Dirty Harry-filmer jag skaffat. Ikväll blir det nog lugna gatan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0