Kent i Karlstad

Igår såg jag tillsammans med Nils, Tobias och några tusen andra Kents konsert på Nöjesfabriken i Karlstad. Det var en bra konsert med stor inriktning på låtar från den senaste skivan. Det är inte så konstigt, men det som dock var en aning underligt var att de spelade många låtar från de andra nyare skivorna och knappt några alls av de gamla klassikerna. Av de mer folkligt kända äldre låtarna spelade de bara 747. Detta medvetna val av bandet gjorde tyvärr att konserten sällan tände till ordentligt, även om framförandet var mycket bra. Det var egentligen bara under 999 som det blev rejält drag.

Efter konserten blev det en sväng till Harrys i Karlstad, och sedan hem till hotellet Scandic Winn för sovning och frukost.

Kikade nyss på frågesportsprogrammet 'Är du smartare än en femteklassare' eller vad det heter, och det måste vara riggat. Jag kan verkligen inte minnas att vi lärde oss vem som var statsminister i Finland, och något som helst om kemi. Kan ju ha ändrats, men ungarna hade även rätt på allt, vilket verkar lite väl...

Nu är det ESC, kanske inte så spännande...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0