Lite mer Yellowstone, men mest bilåkande...

Vi var som jag tidigare nämnt tvungna att köra tillbaka genom Yellowstone idag för att kunna ta oss till Rapid City i South Dakota där vi nu befinner oss. Det var rätt skönt att lämna "spökstaden" Cooke City där exempelvis inte våra mobiltelefoner hittade något telefonnät. Precis som igår såg vi en mängd djur på resan genom Yellowstone, men inget som vi inte såg igår. Vi stannade dock till vid Mammoth Hot Springs i parken en sväng, vilket vi inte gjorde igår. Mammoth Hot Springs är precis som det låter, ett gäng varma källor.
Mammoth Hot Springs en disig förmiddag.
 
Resten av dagen har dock spenderats i bilen, förutom några korta stopp för att tanka och en lunch-paus i staden Livingston. Vi har ungefär tillryggalagt 90 mil under dagen, och det tar ju sin tid... Sträckan var inte särskilt dramatisk, utan det var främst enorma arealer av brukad jord att titta på. Nu äter vi dock lite mongolisk mat efter att ha tränat lite här på rummet på Foothills Inn i Rapid City.
 
Det mest spännande med dagen var nog ändå när Christine skulle göra en omkörning och inte "såg?" en mötande bil med en trasig lykta, så att jag fick säga till "att du får nog avbryta den där omkörningen", vilket hon gjorde, för annars hade nog den här resan blivit avsevärt kortare...
 
Imorgon blir det nog Mount Rushmore, ni vet där Lincoln och grabbarna är framhackade ur berget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0