Är Fridolin seriös?

Av en slump råkade jag nyss se en repris av Agenda. Gustav Fridolin stod där med byxorna nere och "erkände" att hans parti är ett gäng lögnare eller bara korkade. Jag tror dock inte att han och hans parti-kollegor är korkade, utan de är nog snarare lögnare. Som försvar till de planerade nya lagarna angående immigration till Sverige menade Fridolin att det aldrig hade behövt ske om hela EU hjälpt till med immigranterna. Han lade även till ad hoc-förklaringen om att strömmen av immigranter beror på den globala uppvärmningen.
 
Jag tror inte Gustav Fridolin läser denna blogg, och jag har tagit upp det förut, men betänk dessa siffror angående att EU enkelt skulle klara av alla världens immigranter.
 
Det bor omkring 500 miljoner människor i EU:s 28 stater, varav vissa av dessa stater är Luxemburg, Rumänien, Slovakien, Bulgarien osv, som har liten befolkning eller stora egna problem. Om vi gör ett överslag på befolkningen i de länder varifrån många av immigranterna kommer; Afghanistan, Irak, Syrien och Eritrea, så hamnar vi på 33 miljoner, 37 miljoner, 20 miljoner och 6 miljoner. Det blir 96 miljoner, men är säkerligen fler. På det ska en veta att omkring 1 miljard människor lever under den så kallada fattigdomsgränsen. Vad får Gustav Fridolin att tro att EU kan klara detta? Vilka eftergifter och risker för krig är det Gustav Fridolin anser att EU ska ta?
 
Världen är extremt orättvis, och det går nog göra väldigt mycket åt det, men att ljuga och sprida massa skit gör mig tokig.
 
Snart drar jag till Stockholm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0