Hatets paradox

Jag såg filmen "Katyn" igår om massakern i Katyn på typ alla officerare i den polska armén som ryssarna utförde under andra världskriget, fast de skyllde på tyskarna... Efter att ha sett den filmen har inte min avsky blivit mindre mot kommunister, och det känns som jag har börjat ogilla de flesta typer av människor; nazister, fascister, religiösa, white trash, tjocka osv... Jag anser de vara så jävla korkade bara, hela högen, och att någon borde lära dem att vara mer som mig, för jag själv är ju perfekt med mina demokratiska och liberala värderingar, samt med mitt någorlunda nyttiga matintag.... Kontentan med denna väldigt raljerande, ironiska och sarkastiska starten på dagens inlägg är att det är väldigt svårt att vara inkluderande, även om en anser sig vara det. Idioterna som stödjer ISIS, vanliga verkligehetsfrånvända religiösa, kommunister osv., ser det ju likadant, att det är de som VET rätt, och att det således är deras plikt att omvända oss andra, och det gör de ju inte för att vara elaka, utan för att de tror att deras värderingar är bäst. Fast de är fel, men ni fattar...?
 
Igår blev det fotboll, sushi och Harrys med Robban och Lundmark. Jag tog det rätt lugnt med alkoholen, men hade ändå en ritkigt bra kväll. Egoboost med Harrys.
 
Förutom "Katyn" har jag även sett filmerna "Hotell", "Zozo" och "Purpurfärgen" idag, och "Hotell" var riktigt bra, förutom Alicia Vikanders roll som bara var fel! 
 
Jag har även lärt mig ett grymt coolt ord idag; pokulera, och det betyder typ supa och rumla runt. Igår pokulerade jag tillsammans med några vänner, är ju oslagbart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0