Kort summering

Jag är tillbaka i Örebro igen, och jag är frisk igen, om jag bortser ifrån att jag är ett litet uns bakis.
 
En natt har spenderats på hotellet Hellstens Malmgård på Söder i Stockholm, och hotellet har kanske inte det bästa läget i Stockholm, dock är det väldigt mysigt och trevligt. Rekommenderas!
 
Det blev ett besök till restaurangen/pizzerian Pane Vino, där jag även var i somras när jag och några till hälsade på Fischer över en helg. När jag skrev om det där och då kom jag dock inte ihåg namnet på restaurangen/pizzerian, vilket jag dock gör nu :-). Det var dock en slump att jag hamnade där nu igen, fick en rekommendation på hotellet, och förstod först när jag gått in att det var samma ställe... Vi satt nämligen på uteserveringen i somras, som givetvis inte fanns kvar nu. Mycket gott, och ett besök rekommenderas.
 
I måndags blev det en lång promenad runt i Sthlm, och ett besök till Fotografiska. Det var två intressanta utställningar av Herb Ritts och Adi Nes foton. Speciellt Herb RItts blev jag fascinerad av, och jag har blivit mycket mer betagen av foto och konst på senare år. När jag var yngre gav det mig väldigt lite. Det blev sedan vegetarisk mat på Hermitage, och vegetariskt är nyttigt, men inte alltid så väldans gott... Sedan var det dags för mitt besök att åka hem, vilket var ett trevligt besök!
 
För mig blev det sedan ett besök till biografen Sergel, och där kikade jag på den utmärkta filmen "American Sniper".
 
Jag sov sedan kvar en natt till i Sthlm, för igår var det samordningsmöte igen. En bra första dag tycker jag, även om jag var lite trött.
 
Sedan checkade jag in på Amaranten, och fick ett rum som var i storlek med min lägenhet, med två toaletter och vardagsrum. Tack för det!
 
På kvällen blev det mat med en kollega. Ett besök till Caliente Tapas Bar för en flaska Rioja och lite tapas. En öl blev det sedan på El Cielo som ligger bredvid. El Cielo kändes även mysigare än Caliente Tapas Bar, så vi borde kanske valt den restaurangen istället. Av den här anledningen så har jag varit en aning bakis idag, men det var det värt :-).
 
Ytterligare en dag i samordningsgruppen, och så här i efterhand känner jag att det är ett par småsaker jag måste ta tag i imorgon, som jag nog inte tror blir/blivit så bra.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0