Fööörkyld!!!

Jag fick med mig sjukdom och elände hem från Barcelona, och nu har det brutit ut ordentligt. Igår gjorde det ont i bröstet, men idag är det mest hosta, rinnande näsa och lätt feberkänning. En typisk rejäl förkylning vad det verkar.
 
I lördags hamnade jag och Robert på Strömpis efter flera om och men. Jag trodde att jag skulle vara gubbe där, men jag träffade flera som var äldre än mig och jag hade även mycket roligt :-). En lyckad kväll, trots min skepsis.
 
I måndags och tisdags var jag i Gävle för att köra tre pass föreläsning för nyanställda. Helt klart en aning stressande, och det mest för att jag i en del inte var speciellt påläst. Jag hade dock turen att en annan lärare var med i den delen, medan jag körde de andra två delarna, som jag kan bättre, själv.
 
Sverige vann EM-guld i U21 EM, stort!
 
Igår var jag med familjen och kollade på Madicken i Lerbäck. En överraskande bra teater.
 
Det är Almedalen just nu också, och igår var det SD:s dag och givetvis släpptes det en rapport om att Sverige gått 900 miljarder plus på invandringen. Det är säkerligen inte sant, och vill en veta varför så kan en kika här; http://www.tino.us/2015/07/arenarapporten-varfor-anvanda-riktig-statistik-pa-skatteintakter-nar-vi-kan-anta-fram-vinst/
 
Tyvärr minskar knappast sådant här polariseringen i samhället.
 
Det var även en "batalj" mellan Åkesson och Ernman där Åkesson tyckte att Ernman borde sjunga istället för att blanda sig in i politiken. Det är ett mycket rimligt ställningstagande, men när det gäller migration anses alla vara kunniga och experter, vilket är flera aningar underligt i mitt huvud.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0