Summering

I fredags besökte jag mottagningsenheten i Örebro för att försöka agera som lärare/expert gällande mottagningsfrågor. Tanken var att en annan person skulle åka dit, som bör vara kunnigare än mig på området, men han kunde inte, så då fick jag åka. Inte så lätt att försöka agera lärare och expert när de som en gör det inför i många fall har mer erfarenhet av ämnet :-). Således var jag lite stressad inför detta, men det gick hyggligt. Vet inte om någon blev så mycket klokare, men det blev inget debacle ialf :-).
 
Sedan blev det lite vin och en drink på Makeriet, som fortfarande inte imponerar.
 
I lördags var det den svenska nationaldagen, och det föregicks bland annat med en krönika i Aftonbladet, av Somar Al Naher, och är något av det mest rasistiska jag läst i en "vanlig" tidning. Handlade om att "svenskar" inte vill ha invandrare i Sverige, och att svenskarna bör be om ursäkt för detta. Säkerligen skriven för att provocera, och det gillar jag, men att Aftonbladet publicerar det är otäckt med tanke på hur de brukar agera i ämnet.
 
Annars var jag ute och sprang, eftersom gymmet var stängt. Jag tryckte på lite, och lyckades springa 5 km på 24 minuter, vilket inte är en supertid, men var det jag siktade på, och säkerligen ungefär vad jag klarar av för tillfället utan att vara helt förstörd efteråt.
 
Under kvällen var det fest hos storasyster med familj med massor av folk! Trevlig tillställning, men det var mycket barn där, vilket ledde till att många tog det lugnt, så det var en lugnare tillställning än vad jag hade räknat med.
 
"The Sessions" - Fantastisk film om möjlighet till sexuellt umgänge för funktionshindrade. Bör alla se!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0