Så trött, så trött...

Det har varit en intensiv helg som började med ost- och vinmässa i fredags eftermiddag/kväll. Jag har varit på den här mässan några år i rad nu, och det blir roligare och roligare för varje år med anledning av att jag personligen blir duktigare och duktigare på vin. Den här gången var det ett zinfandel-vin som överraskade positivt, samt att ölmästaren från S:t. Eriks var där, vilket var lärorikt. Jag var på mässan med lite arbetskamrater och efter mässan gick vi till O'Learys för att kika på Sveriges match mot Moldavien. Det var en väldigt lyckad kväll och det mycket beroende på att jag har väldigt bra arbetskamrater. Kvällen avslutades sedan med att jag och Lundmark gick till Harrys.
 
På lördagen åkte jag till Sthlm för att gå på Magnus 30-årsfest. Innan jag åkte ut till Hässelby där festen var, så tog jag en kaffe på ett kondis nära stationen, och där träffade jag Lundmarks flickvän av en slump. Sthlm är inte så stort trots allt :-).
 
Magnus fest var väl uppstyrd med massor av mat, alkohol och lekar, samt att det var bra folk där, även om jag inte kände så många sedan innan.
 
På grund av den här helgen har jag dock varit rejält trött idag, och känner mig helt orkeslös. Firade lillasysters födelsedag förut och det var segt för att jag var så himla trött och för att magkatarren gjorde sig påmind.
 
Är väl snart dagt att lägga sig :-).
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0