Framme i Chicago

Om någon är intresserad så är ytterligare några bilder nu upplagda i några gamla inlägg, och det kommer nog fortsätta på det sättet, att bilder kommer upp lite i efterhand.
 
Nu är vi framme i Chicago efter några timmars bilkörning från Coralville. Det var jag som körde, och vid ett tillfälle fick jag köra ut på vägrenen vid en motorvägspåfart när en bil inte såg mig komma i ytterfilen, men allvarligare än så blev det inte. Det är även sjukt jobbigt att köra bil när det är 3-4 filer, och fullt med bilar överallt, när en inte kört sträckan förut.
 
Vi bor nu på ett motell vid namn Carlton Inn som ligger mellan Downtown Chicago och flygplatsen, men det går fort att ta sig in till Downtown med tåget härifrån.
 
Vi var framme här i Chicago på den tidiga eftermiddagen, så vi checkade in och begav oss sedan rätt direkt till Downtown Chicago. Där blev det lite mat och en rätt lång promenad i krokarna av Michigan Avenue. Det pågår draft för NFL här för tillfället så det är mycket folk med NFL-kläder på stan.
 
Det är kul att gå runt i The Loop här i Chicago och se tågen som går mellan husen precis som en sett på film många gånger. Måste vara sjukt störigt att ha ett tåg direkt utanför fönstret :-).
Så här alltså.
 
Imorgon är tanken att det ska blir lite mer ren sightseeing, och inte bara knallande. Jag har tänkt att besöka den gamla svenskbygden Andersonville (om jag orkar), och sedan är tanken att vi ska besöka Willis Tower och den bönformade Cloud Gate som tydligen är en symbol för Chicago.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0