Planeringsdagar i Loka Brunn

Idag kom jag hem från två dagar av planering med jobbet i Loka Brunn. Det kallas planeringsdagar, men innebär främst team-building, och lite tid med arbetskamraterna utanför jobbet. Jag körde en buss dit, och jag hade inte helt tagit reda på vägen, utan litade på de andra, och det slutade med att vi körde väldigt mycket fel och kom fram 45 minuter senare än beräknat :-).
 
Väl framme blev det dock bättre och Loka Brunn ligger verkligen vackert beläget mellan två sjöar. Den mat vi serverades var utsökt och vi fick även möjlighet att bada i en uppvärmd utomhus-pool, och även ta en öl till :-). Jag ska dock förtydliga att vi fick betala för ölen själva :-).
 
Som kvällsunderhållning hade jag blivit utsedd att genomföra ett musik-quiz, och det blev lyckat. Tyvärr är inte alla intresserade av musik, så för vissa blev det säkerligen rätt tråkigt, men det var frivilligt att vara med, och det är svårt med underhållning som passar alla. Jag lyckades dock blanda ihop Eric Carmen och Peter Cetera i en hastigt påkommen ledtråd, men det ledde inte till några större bekymmer.
 
I övrigt är jag nöjd över hur hela arrangemanget var planerat och tyckte det var intressant med Zayas information om Mongoliet.
 
Imorgon ska jag till Uppsala en sväng och träffa regions-chefen osv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0