Rodgers fick sparken!!!

Igår fick Brendan Rodgers sparken från Liverpool, vilket var en aning överraskande i mitt huvud. Förra säsongen var inte bra, med lite konstiga värvningar, och årets säsong har inte börjat strålande, men inte heller katastrofalt. Efter två förluster i ligan på åtta matcher fick ialf Rodgers sparken, och det är det som förvånat mig mest, att han fick sparken så tidigt, för då kunde han väl lika gärna fått sparken i somras? Antagligen var han nära att få sparken i somras, men att ingen bra ersättare hittades då men att så är fallet nu. En del rykten säger Jürgen Klopp, och det skulle passa rätt bra ihop med min och fleras teori om varför Rodgers sparkas nu.
 
Helgen har varit bra med ÖSK-seger, vilket betydde förnyat kontrakt och tangerat rekord med sex segrar i rad i Allsvenskan. Det blev även en sväng till Harrys med Robert, Bias och Lundmark, och det var riktigt roligt. Alla var i glad och bra form, och det var mycket folk på Harrys. Söndagen innebar dock en rätt stark trötthet och jag kollade mest fotboll samt den utmärkta filmen "Safety Not Guaranteed". Omväxlande helg..
 
Det rullar på med det nya jobbet, och min rädsla att det skulle vara många som skulle kunna avsevärt mycket mer än jag själv har inte besannats. Så länge jag bara orkar vara någorlunda trevlig så ska nog det här bli riktigt bra, för kul och intressant är det hittills.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0