Då var julen över för den här gången

Ytterligare en härlig juletid börjar gå emot sitt slut, och jag är så trött nu att jag bara kort kommer sammanfatta allt.
 
Julafton spenderades hos familjen Wåke som vanligt numera och det var lika trevligt som vanligt. Kul att få träffa Anders, Zeynep och Sine. Sine är hur söt som helst och kallade paketen för post hehe.
 
Förutom att Lisa fick tre likadana hårborstar, och någon mer dublett, så verkade julklapparna falla i smaken. Jag fick bland annat några fina vinglas och sköna handskar.
 
Juldagen spenderades hemma hos mamma och pappa med att äta lutfisk. Sedan var det fest på Öl-cafét vilket var mycket trevligt med riktigt bra musik. Hur ofta får en höra "Sit down" med James ute annars liksom? Festen var slut vid 01.00 och då var det dags att gå vidare, och alla klubbar stängde 03.00 på grund av att det var juldag. Trots att vi var riktigt sent ute var det långa köer på båda Harrys och Makeriet, så vi hamnade på Frimis, vilket var mer eller mindre tomt. Överraskande! Men det var kul ändå, och idag är jag så trött så trött.
 
Alla dör i år, RIP George Michael.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0