Tiden rullar på!

Förutom restaurang-besöket och ölen i fredags har det inte blivit så mycket mer under helgen. En del av det beror på att jag installerade Windows 10 vilket visade sig vara en dålig idé. När installationen var klar visade det sig att ett av mina grafikkort började krångla, så det var bara att gå tillbaka till Windows 7. Det tog givetvis en del tid med tanke på att jag försökte lösa problemet i Windwos 10 innan jag gav upp.
 
I övrigt ska ju jag stå för kvällsunderhållningen på planeringsdagarna vi har på torsdag och fredag. Billigt för enheten och en hel del obetald tid för mig... Jag ska stå för ett musik-quiz, och jag har ett rejält quiz som jag har kört ett par gånger. Nu bytte jag dock ut nästan alla låtar så det tog en hel del tid att göra klart det. Det har alltså också tagit mycket av tiden i helgen.
 
Annars har jag letat boende i Paris under EM och sett Liverpool förlora Ligacup-finalen mot City på straffar. En rätt jämn match, men City känns lite bättre så länge Sturridge inte är tillbaka på allvar.
 
Nu funderar jag på att se Palme-dokumentären igen. Var ju trots allt 30 år sedan han mördades nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0