2015

Då skall det till att summeras!
 
2015 avslutades med nyårsfest hos Robert i hans nya lägenhet på gamla I3. Hans lägenhet är ett omgjort logement och jäkligt ball. Jag blev stormförtjust. Eftersom jag fortfarande var krasslig igår så hade jag inte köpt med mig så mycket alkohol, och jag försökte att inte ta folk i hand osv, men det tilltaget blev mest fånigt när det sedan var plockmat :-). Efter tolvslaget gick vi ut på stan där bland annat Stora Örebro och Strömpis besöktes, varav det senare inte var tänkt och visade sig vara alldeles för ungt för oss. Träffade dock en del gamla bekanta. Under kvällen gick den låga febern lite upp och ned men framåt natten började den försvinna och idag har jag inte haft någon feber, dock är jag rejält bakis trots allt :-).
Så här såg det ut omkring 12-snåret.
 
2015, vad säger vi om det året? Ett alldeles utmärkt år skulle jag vilja säga att det varit, svårslaget. Jag har varit utomlands i säkert ett par av årets månader och jag har kört rakt över USA, varit i Barcelona tre gånger, men också fått med Andorra, Makedonien, Österrike, Slovakien, Polen och Rumänien under året. Jag har även fått se avkrokar i Sverige som Älvdalen, Gotland och Skellefteå under året samt hängt så mycket i Stockholm att det börjar kännas som hemma :-). 
 
Jobbåret började med ett underligt bakslag som jag fortfarande har ganska svårt att förstå, men som vilket senare förhoppningsvis ändå löst sig till det bättre. Nu arbetar jag istället i Örebro och har ett på många sätt svårare jobb, men som är otroligt intressant, och förhoppningsvis blir jag kvar där länge. Jobbåret har även gett mig stora utmaningar med föreläsningar i en del svåra ämnen, men där det ändå gått bra. Kul att se att jag klarar av det, och får hyggliga recensioner efteråt, men inför har det stundtals varit småtufft psykiskt :-).
 
Jag har även träffat mycket härliga människor under året och även lyckats få ha kvar alla underbara människor som jag har runt mig sedan tidigare.
 
Till och med börsen, trots ett ganska surt år, har gått förhållandevis bra med 15 % uppsida, om siffrorna stämmer. Generellt har ekonomin också varit bra i år med tanke på att jag sålde bilen året innan och numera även har högre lön och slipper pendlingskostnader.
 
Jag har även sett otaliga filmer, några serier, börjat lyssna på podcasts, köpt en utmärkt ny telefon och skaffat ett sjukt billigt abonnemang till den.
 
Jag får verkligen tänka efter om jag ska hitta något dåligt med året. En sak är min granne som jag börjat störa mig ordenligt på, vilket lett till påknackningar och störningsjour samt försämrad sömn vissa nätter. Så på det personliga planet har året varit mycket bra, dock så har året varit rörigt generellt i världen och jag hoppas att det kan börja bli bättre, men det känns tveksamt.
 
Nu hoppas jag att 2016 fortsätter på den inslagna vägen och att även detta år kommer innehålla mycket resor och nya utmaningar. Ett par saker jag borde göra under året är att byta bank och lägenhet :-).
 
...även om jag är bakis idag så har ändå dagen varit underhållande. När jag beställde pizza jobbade en av de trevligaste pizzabgarna jag vet och han önskade Gott Nytt År en massa gånger, precis som taxi-chaufffören igår och den okända afrikan som hälsade på mig när jag parkerade min cykel utanför lägenheten :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0