Tanken var Köln

18/19 juni 2016
 
Först kl 16.00 var vi efter den tidigare natten uppe på eftermiddagen. Målet sedan tidigare var att under dagen besöka Köln, men så blev det inte nu. Istället blev det att titta på fotboll och att på kvällen gå ut på en kvarterskrog vid namn Schmalbauch för att äta.
 
Det blev inte mycket mer med den här dagen för dagen efter skulle jag med ett plan till Sverige kl. 07.55 på morgonen.
 
När klockan ringde på morgonen hade jag fått ett SMS som informerade om att planet var försenat 90 minuter. Det gjorde inte mig något särskilt och det blev en timmes mer sömn.
 
När jag sedan efter en rätt kort tågresa kom till flygplatsen hade dock flyget ändå gått i tid! När jag påpekade det för Air Berlins personal fick jag först främst information om att jag måste vara på flygplatsen i tid till ordinarie avgång ialf... Ett uselt bemötande med andra ord. Jag fick dock kostnadsfritt bli ombokad till en flight vid 15.00 på eftermiddagen, men ingen annan ersättning eller hjälp. De hävdade iofs att de skickat ny information om att flyget var i tid, men den informationen fick inte jag. Förutom att en halv dag blev lidande missade jag bussen från Arlanda till Örebro och var tvungen att köpa en ny biljett hem, och istället för att vara hemma vid 15.00 kom jag hem vid 21:30, och då var det i princip bara att gå att lägga sig för att gå upp och jobba dagen efter...
 
Jag har dock mailat till Air Berlins support och klagat nu, och det ska bli spännande att se vad de säger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0