En mycket bra men förkyld helg

En hängig och seg fredag blev det. Jag försökte främst kurera mig, men det gick väl sådär och jag kände mig rätt risig på lördag morgon också. Sedan fick jag lite oväntat besök och bafucin, så då kände jag mig plötsligt bättre. Således var det inga problem för mig att åka iväg och spela paintball, och det var riktigt roligt. Det var tur att det inte var riktigt krig för jag fick tre skott i masken, så jag hade varit väldigt död om det varit på riktigt. Jag kände inte av förkylningen någonting under paintballen. Det var även kul att träffa en massa gamla vänner även om jag kände att vi nog har vuxit ifrån varandra en del. Många av dem har barn numera osv. 
 
På kvällen blev det ett besök på Pitchers med paintball-gänget. Jag och Bias var där lite tidgare och provade en lambic kriek på övervåningen. Suröl med körsbärssmak. Intressant, men inte jättegott.
 
Senare i samband med att en heshet började slå in så gick jag och Bias till Makeriet en sväng. Där träffade vi några gamla bekanta och hade en trevlig kväll.
 
Söndagen var sedan ganska lugn och utan träning eftersom jag var förkyld. Det blev dock ett besök till Behrn Arena för att se ÖSK vinna över Elfsborg genom att avgöra i 95 minuten :-). 
 
Så trots förkylningen har det ändå varit en riktigt bra helg. 
 
Idag har jag varit rätt sjuklig, men jag tror att det är bättre nu igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0