Humöret i balans igen

Efter en ilsken natt mellan onsdag och torsdag och någon dryg dags gnällande på jobbet så är nu humöret i balans igen. Jag kan ändå tycka att det är rätt skönt att gå runt och vara förbannad eftersom det för mig är en rätt ovanlig känsla, men det är ju inte speciellt härligt för någon annan :-).
 
Ialf... Onsdagskvällen spenderades med trevligt sällskap på East West för att se Mattias Alkberg spela låtar och läsa poesi. En för mig rätt udda kombination. Det var rätt få som letat sig till East West och Mattias började sitt uppträdande rätt nonchalant med att läsa från ett papper om vad som var ok att göra under uppträdandet, men sedan var det riktigt familjärt och gemytligt rakt igenom. Jag kände till och med igen några av låtarna han spelade, trots att han inte bjöd på den moderna klassikern "Fyllskalle".
Så här såg det ut.
 
Ikväll blev det åter en sväng till Videobiljarden. Märkligt ändå, förut hade jag inte varit där överhuvudtaget, men nu har jag varit där två helger i rad i olika konstellationer, och det utan att det varit min idé. Den här gången var det med två gamla sovjeter och Henrik, och givetvis blev det att shotta vodka ;-).
 
Imorgon bär det av till Dublin om allt går som det ska :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0