Jag måste vara dum i huvudet på riktigt...

Världen går inte åt rätt håll, och vad det beror på tvista de lärde? De flesta verkar dock någorlunda överens om att det delvis beror på politiker som inte vågar säga vad de tycker och problem i världen som leder till flyktingströmmar som i sin tur utmanar de tidigare populationerna. Inte så märkligt kanske.
 
Trump väljs bland annat därför till president i USA och världen förfasas, antagligen till stor del med rätta. I den svenska allmänheten förfasas vi dock främst för att han talat nedsättande om kvinnor och vill bygga en mur mot Mexiko, men det är väl snarare hans tankar om klimathotet osv som är det stora problemet?
 
Den här muren mot Mexiko finns ju redan till stor del... http://fokus.dn.se/muren-mot-mexiko/, och i Europa byggs murar till höger och vänster, eller mest till höger iofs, till vänster har vi ju Atlanten; http://www.etc.se/utrikes/har-byggs-de-nya-murarna-runt-eu, http://www.aftonbladet.se/nyheter/utrikes/article23463147.ab
 
Jag kommer aldrig kunna bli (eller vill jag ens?) bli politiker eftersom jag har väldigt svårt att förstå människors värdering av etik och moral. Om Trump säger att kvinnor är billiga, och det i synnerhet mot män som är framgångsrika, är han den värsta människa som finns på jorden. Så får en inte säga, fy fy Trump!!! Snarare är det väl att så bör en inte säga, men är det ett felaktigt påstående? Delmon Haffo kallar skämtsamt Annika Strandhäll för hora efter att hon skojat om att män i USA inte borde ha rösträtt. Han får sparken omgående, Strandhäll får en notis. Här har jag ett stooort problem att förstå hur Haffos uttalande anses vara så otroligt mycket värre än Strandhälls? ...och jag får bara inse att jag är dum i huvudet som inte fattar detta. Att Haffo skulle få möjligheten att be om ursäkt kom aldrig på fråga. Löfven kallade alla som sympatiserar med SD för nazister, inga problem...
 
Jag går till skampålen, jag är dum i huvudet, jag förstår uppenbarligen inte värderingen av orden. Ta mig aldrig mer på allvar.
 
Det kommer knappast bli öppnare i den svenska politiken nu, och jag håller käften, för jag förstår tydligen ingenting.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0