Konsert-helg!

Helgen börjar lida mot sitt slut och det har varit en väldigt bra helg. Det här inlägget blir även tills sin innebörd fullständigt väsenskilt mot det jag skrev i fredags :-).
 
Efter lite funderade hängde jag på Robert och en kompis till honom till Frimis i fredags för att se Lustans Lakejer. Ett band jag tidigare hade hört typ en låt av och inte var/är speciellt insatt i. Jag lyssnade dock lite på Spotify innan och jag tyckte att det över lag lät bra. Det var mycket äldre folk på konserten och det märktes att det var mycket gamla fans vilket var kul. Vidare visade sig Johan Kinde vare en riktig scen-personlighet och det blev en mycket bra konsert.
Johan Kinde och Lustans Lakejer.
 
Nu när jag har läst på lite i efterhand har det visat sig att Lustans Lakejer sannolikt har haft större inverkan på svensk musik än vad jag hade förstått innan. I efterhand är jag väldigt glad över att jag gick dit.
 
Under lördagen var det Hurula som gällde, och även det på Frimis. Efter ett par öl på Saluhallen fortsatte vi till Frimis. Vi stötte på någon lattjo ljusshow vid teatern på vägen. Många verkade väldigt intresserade av det, men det verkade inte så där vääldigt intressant...
 
Hurula är något helt annat än Lustans Lakejer. Mycket mer ungdomligt och på intet sätt nydanande. Mycket lät likt Broder Daniel till exempel, men vad gör det, för hur mycket sådan musik får en höra nuföritden? Robert Hurula och hans band kunde inte mäta sig med Lustans Lakejer i utstrålning och pondus men det var riktigt bra ändå med hög volym. Det var även mycket folk i publiken som hoppade upp på scenen och stagediveade, vilket var lite roande. Är väl iofs kutym på Hurulas konserter i Örebro :-).
Hurula.
 
Det var för övrigt två lugna kvällar, så ingen bakfylla. Idag blev det även en sväng hem till Hallsberg för att fira lite försenad Fars dag. Hittade massa gamla bilder som jag blev fascinerad av bland annat! Trevligt besök.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0