Vilken vecka...

Veckan började typ i söndags med ett väldigt dåligt besked. Jag har ätit linfrön, både hela och krossade, i säkert 7-8 år varje morgon. Jag har haft lite grand i min morgongröt. Redan när jag började ha lite linfrön i gröten var jag medveten om att de i större mängder kunde vara farliga, men jag tog det inte så allvarligt. Sedan har jag bara låtit det rulla på som ett tillskott till gröten. I söndags satt jag och kollade på nyheterna när det kom upp att krossade linfrön ska en absolut inte äta, och speciellt inte råa, vilket jag har gjort i åratal. Panik!!! Jag googlade vad det kunde leda till och kom väl fram till att det inte var riktigt klart... Bara att det sannolikt var dåligt. Min återkommande magkatarr kan ju vara ett tecken på detta, och jag har även de senaste åren känt mig mer illamående vid träning än vad jag tyckt tidigare. Hursomhelst... Jag verkar ha klarat mig rätt bra under dessa år ialf, och hoppas att det inte bara är en illusion. Nu har jag givetvis slutat äta linfrön och förhoppningsvis kommer jag numera bara må bättre. Svårt att släppa dock... Är en av mina värsta mardrömmar att jag under längre tid hållit på med något som är farligt.
 
Idag vann Trump valet i USA. Jag är inte lika orolig som alla andra, men jag hade tyckt det hade varit bra med en kvinna för sakens skull. Börsen reagerade dock bra, vilket gick emot alla prognoser. Det är även det som är grejen, att alla redan bestämt sig för att Trump är en idiot utan att ha en aning om vad han kan uträtta. 
 
Till råga på allt fick jag höra på jobbet idag att vissa handläggare tycker att vissa beslut som går igenom mig tar för lång tid och att jag är otydlig. Det gör mig främst förbannad och förbluffad, men samtidigt måste jag se till att det inte upplevs så. Den främsta förklaringen är dock att jag fått till mig att krångligare beslut ska skjutas upp om det finns andra beslut att ta. Jag har låg förståelse för varför en inte säger till mig om en inte förstått någonting osv?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0