Humoristiskt störd nattsömn

Inatt vaknade jag vid 02.00 av ett skrapande ljud från min balkong. Dessvärre hade jag persiennen neddragen så jag kunde inte se direkt vad som försiggick. Lite så där lagom seg låg jag kvar i sängen några minuter innan jag gick upp och tittade ut. Det jag såg var en ung snubbe som knallade omkring utanför huset, och jag tror han hade varit inne i trappuppgången också, för som jag minns det hörde jag ytterdörren stängas någon gång innan också. Det blev sedermera tyst och jag gick och lade mig igen.
 
Vid 05-06 vaknade jag dock igen av det rätt återkommande oregelbundna dunkandet i golvet... Eftersom jag ändå snart skulle upp så störde det inte mig så där väldigt mycket, men jag bestämde mig ändå för att istället för att ringa störningsjouren kontakta grannen ovanför, vilket jag lovat, och därav skrev jag en lapp och lade i hennes brevlåda innan jag gick till jobbet. Jag antog att ingen skulle öppna om jag knackade på. 
 
När jag kom hem hade jag fått en lapp tillbaka :-). På den stod det att någon klättrat in på grannens balkong och tagit hennes nycklar och mobiltelefon, samt att hon varit i kontakt med polisen. Jag är väl inte helt övertygad om att det gått till riktigt så, men att någon försökt klättra in står nog utom allt rimligt tvivel, men jag tror inte det var någon okänd person, utan någon min kära granne kände...
 
Det är ju iofs inte helt härligt om det var någon helt okänd person som även ville åt min lägenhet, men inte så rimligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0