Houseing

I och med att jag lyssnar på alla dessa Värvet-intervjuer så får jag inspiration till att se diverse filmer osv. I en intervju med Jonas Åkerlund så pratades det om Swedish House Mafia-dokumentären "Leave the World Behind" om deras sista turné. I min inslutna värld här i Sverige så har det mesta med Swedish House Mafia gått mig förbi, men när jag varit utomlands har många kommenterat det. Säkerligen för att jag träffat många yngre personer på hostel runt i världen osv, men ändå. Hursomhelst hade jag inte tidigare kunna nämna en enda låt med bandet, men nu när jag lyssnar på deras "låtskatt" på Spotify så känner jag ju givetvis igen alla låtar från alla dessa klubbar jag hängt på vareviga helg de senaste typ 20-åren. Ytterligare en låt som jag ofta hört ute men inte vetat vilken den är fick jag reda på i fredags. Det är låten "Something New" med Axwell och Ingrosso, två av de tre från Swedish House Mafia. Den är ruskigt bra, och blir den första house-låten på min playlist! Var vill jag komma med det här då? Först och främst att dokumentären är bra, men kanske främst hur insnöad man/jag är i sitt eget liv. Nu är jag jättesugen på att vara glad, upprymd, helst full och stå på en Swedish House Mafia-konsert. Igår hade jag hånat Summerburst...
 
Helgen då? Mycket bra fredag. Ett av mina beslut höll i MD och ett annat har satt griller i huvudet hos juristerna på verket. Sedan blev det AW och ÖSK-Sundsvall. En dryg match där jag tycker att ÖSK slutade spela och mer eller mindre förtjänade att tappa ledningen. Efter matchen blev det hem till Lundmark för att se Liverpool vinna över Chelsea med 2-1. Sedan fick jag med alla grabbarna till Harrys, i brist på bättre ska medges, men vi hade riktigt roligt. Glad fylla och ovanligt bra musik på dansgolvet gjorde det hela minnesvärt.
 
Gårdagen var dock rätt meningslös. Inte väldigt bakis, men jag hade ingen plan för dagen, vilket ledde till att jag inte gjorde så mycket. Jag städade, beställde ett par tavlor, scannade in några bilder, såg "Min så kallade pappa", och lyssnade på ett gäng Värvet-intervjuer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0