Tiden går så fort!!!

Det var helt ok på Afrika-seminariumet förutom att det blev en väldigt lång dag. Bland annat föreläste en fransk journallist som verkade kunnig.
 
I fredags kollade jag klart på dokumentärerna om Paolo Macchiarini, ni vet han som opererade in strupar av plast i folk. Som vanligt var jag tidigare något skeptisk till de negativa rapporterna om hans operationer, men nu har jag helt ändrat uppfattning. Lite kort så lade han strupar av plast i ett bad av stamceller vilket skulle leda till att struparna skulle omvandlas till riktiga strupar efter att de opererats in i patienterna. Jag kan givetvis inget om forskningen, men att det skulle fungera låter ju fullständigt osannolikt i relation till hur svårt det kan vara med vanliga transplantationer. Han hade inte heller utfört några tester på djur innan han började operera människor samt att minst en person han opererade var "frisk". Han trodde nämligen att de som tidigare dött inte dött på grund av plaststruparna utan av sina sjukdomar. Det är iofs inte osannolikt, men att operera en "frisk" människa utan att ha testat metoden, eller haft framgångsrika resultat innan, borde väl mer eller mindre klassas som mord? Den tidigare "friska" människan dog också så småningom, precis som alla andra som fått plaststrupar.
 
Jag fick ett påpekande om att jag böjde ryggen när jag lyfte marklyft i lördags. När jag tittade efter var det helt riktigt. På grund av att det inte finns några sidospeglar där jag tränar har jag helt börjat skita i tekniken. Bättring på det krävs.
 
Annars tycker jag inte jag har fått så mycket gjort. Grejat med lite bilder, sett på fotboll och tagit några öl med grabbarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0