Macron

Jag hoppas att Macron går vidare i franska presidentvalet. Vi kan inte ha kommunister och högerextrema vid makten. Kan iofs tycka att det är bra att många röstar på Le Pen för att visa för resten av etablissemanget att folket förstår att migrationen inte fungerar i Europa, men de får inte komma till makten. ...och nu är jag kanske ute och cyklar men har kommunism fungerat någon gång förutom när det varit småskaligt?
 
Liverpool är så uddlösa utan Mané. Att det inte gått sämre de senaste matcherna är bara ren flyt. ...och Can, skeppa iväg honom.
 
Bra helg dock, och jag har sett en del dokumentärer. Först och främst de två om PG Gyllenhammar. Jag påmindes om att jag måste ha sett mycket på nyheter när jag var ung, och jag minns det som att jag tyckte det var intressant. Hursomhelst så tog de upp Volvo/Renault-affären i dokumentärerna och när den var aktuell var jag 11 år gammal, och som jag minns det var jag emot affären eftersom Volvo inte längre skulle vara svenskt om affären gått igenom :-). Om jag fortsatt att titta på nyheter under mina tonår, istället för att träna varje kväll, hade jag nog varit en mycket mer kunnig människa nu.
 
Det har även blivit dokumentärer om Le Pen, påsken och avsnitt från Korrespondenterna.
Är det Gud eller evolutionen som varit i farten med nytt recept på valnötter?
 
Nu ska jag försöka läsa klart Richard Dawkins "Kampen mot illusionerna" som är så hiiimla tråkig, men jag kan inte avsluta en bok innan jag läst ut den. Jag vill nämligen istället börja läsa min enorma bok som handlar om allt i Bibeln.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0