Dagen efter dagen

Det blev en relativt lång men alltigenom trevlig Julafton igår. Redan vid 12.00 var vi hos familjen Wåke och käkade risgrynsgröt. Jag fick inte helt otippat mandeln i gröten... :-). Sedan hade vi lite julklappsutdelning innan resten av folket skulle komma, vilket jag tycker fungerade ganska bra trots allt. Personligen fick jag bland annat ett skärp, träningshandskar, strumpor och en bok. Bra grejer! Mitt antagande att jag hade råkat köpa samma sak som förra året till Juliana infriades tyvärr, men å andra sidan lär hon kunna byta till sig något "bättre" nu när reorna börjat. Expediten på Carlings hade även rört ihop det med mössorna till Saga och Lisa, men det löste sig bra ändå. Förutom dessa intermezzon tror jag att de julklappar jag köpt föll i god jord.
 
Efter hand trillade flera familjer Wåkear in och när den riktiga julmaten serverades var vi nog 17 personer. Jag trodde nog att det skulle bli "rörigare" än vad det blev med diverse barn. Det var istället väldigt trevligt. Jag fick åter göra ett något oinspirerat inhopp som tomte, men jag tror ändå det var hyggligt uppskattat och jag fick Sines nappar :-).
 
Idag ska jag hem till mor och far och äta traditionsenlig lutfisk, sedan får vi se om det blir något galej senare ikväll, vilket inte sker så ofta nuförtiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0