Dagen före dagen...

Julafton imorgon, och det ser ut att bli rätt mycket folk under aftonen. Blir säkert trevligt, även om jag inbillar mig att jag föredrar något färre folk på julafton.
 
Det har varit en lugn och skön kväll igår och dag idag. Jag spenderade bland annat gårdagskvällen med att se Arsenal - Liverpool. Matchen slutade 3-3, och det börjar bli smärtsamt att se Liverpool tappa ledningar och poäng genom slarv i matcher där de är helt överlägsna. Jag tycker synd om Klopp. Liverpool är tydligen extremt "bra" på att tappa ledningar enligt statistiken, vilket tyvärr märks.
 
Jag har kommit rätt långt i serien Tolv ting om Finland, och jag tycker det är väldigt intressant. Annars har dagen spenderats med radiodokumentärer om "Fotbollskriget" och Monica Lewinsky-affären. Jag har även sett filmen Elizabeth efter inspiration från Historiepodden. Bra film! Det har även blivit lite spelande av Wolfenstein - The New Order.
 
Jag läste ut en bok om filosofi genom tiderna igår, och jag ljuger om jag säger att jag förstod allt... En annan "filosofisk" tanke i dagarna är hur svårt det är att tänka utanför sina egna ramar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0