Johnossi om ett tag

Ikväll blir det konsert med Johnossi på Strömpis. Det är en konsert som egentligen skulle ha spelats på Frimis i våras någon gång, men en av snubbarna i duon skadade foten innan den konserten därför blev konserten flyttad till sommaren och Strömpis. Det blir nog en kortare recension imorgon.
 
Torsdagen var annars rätt seg men räddades upp framåt kvällen och gårdagen var riktigt bra förutom ett ändrat beslut i domstol, och det var inte ett beslut jag hade väntat mig skulle ändras, så det måste jag analysera.
 
Gårdagskvällen blev dock kul :-). Jag var och käkade på Paolo's och satt ute eftersom det var så fint väder, då kom i två omgångar storasysters familj förbi av en slump vilket ledde till en något roande situation :-D. Efter hand kom även Acke och Rob förbi för en öl innan det blev vad en kan kalla en hemgång.
 
Idag har jag suttit med Duolingo halva dagen. Bra grej att kunna lära sig ett eller flera språk var en än befinner sig genom telefonen, och det helt gratis. Inte så enkelt dock, men bra!
 
Jag har även sprungit några gånger nu i mina nya Asics Gel Kayano 23 och jag formligen studsar fram :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0