Onsdag

Lyssnade på Sanna Lundell i Värvet häromdagen. Verkade lite enkelspårig och vi skulle nog inte komma jättebra överens. En intressant sak med intervjuerna i Värvet är att så många som intervjuas verkar anse sig ha bra självförtroende men dålig självkänsla. Jag känner helt tvärtom. Ska rätt mycket till att jag ska känna mig värdelös men jag är ofta rätt tveksam till att jag är kvalificerad till att göra saker. Tror även jag har lite svårt för den kategori människor som är tvärtemot mig, som många av dem som intervjuas i Värvet.
 
För tillfället nästan trivs jag bra på jobbet också och det som en kollega sa " - för oss som inte har ett land blir religonen viktigare för att hålla ihop folket" gav mig lite av en aha-upplevelse igår. ...och apropå jobbet, Fredrik Beijer, vår rättschef, bra snubbe! Otroligt bra svar från honom hela tiden i Almedalen. Blir nästan lite avundsjuk på hur bra han är.
 
Det rullar även på med inbjudningarna till födelsedagsfesten. Av de jag bjudit är det ytterst få som tackat nej, och nu har det även ramlat in några jokrar. Tror det kan bli riktigt jävla bra! 
 
Köpte en biljett till The National i höst i Sthlm, kul! 
 
Det var härligt att träffa familjen och gratta Saga i söndags, men 14 år, var tar åren vägen!? Erik har köpt en Ducati Monster också, galet läcker.
 
Till och med börsen gick bra idag och jag har varit på sämre humör :-D.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0