Framme i Odessa

Det gick bra att flyga hem från Zürich. Lite märklig start dock när flygplanet cirklade ett par varv över Zürich innan det tog kurs mot Stockholm.
 
Jag var sedan hemma en dag för att tvätta innan jag igår tillsammans med Danne, Lund och Rob åkte till Odessa i Ukraina. För att ta oss hit fick vi byta i Kiev. Ukrainarna verkar inte så vana med att flyga för det var ett väldans applåderande vid landningarna både i Kiev och Odessa :-). Det var även en seg resa eftersom det var flera trånga bussresor mellan flygplanen och terminalerna både i Kiev och Odessa. Både till och från flygplanen...
 
Vi kom fram till Odessa igår kväll när det precis hade börjat mörkna, så vi har inte hunnit sett så mycket av staden än, men det har vi tänkt att göra nu.
 
Hotellet där vi bor är ett femstjärnigt spa-hotell och det är galet lyxigt. Rummen är väldigt stora med högt i tak. På hotellet finns även allt; gym, spa, pool med mera. När vi käkade middag här igår var maten väldigt lyxig och frukosten imorse var även den till stor belåtenhet. Allt är även i en bra prisklass :-D.
 
Än så länge är vi alltså väldigt nöjda med Odessa :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0