Midsommar osv

Nej den 22 juni 2017 innebar inte så mycket baluns vilket jag förutspådde i mitt förra inlägg. Vi tog däremot en Uber in till stan för att käka god mat. Vi valde en restaurang vid namn Fratelli och som har bra betyg på Tripadvisor. Maten var god och servicen bra, men vi tyckte inte det lyfte riktigt. När vi ätit klart gick vi åter till den bar där vi hade haft den mycket trevliga tisdagskvällen. Vi orkade dock inte växla upp och pratade främst en stund med några som även de varit där under tisdagen, men det blev inte mer än så, och vi var väl hemma rätt nykra framåt 03.00.
 
Nästa dag, Midsommarafton, blev det dock ett himla hålligång. Under dagen gjorde vi dock inte mycket. Det blev som vanligt, bada och läsa lite vid poolen. Vi gick dock senare ned till havet för att känna på det. Alla doppade sig utom jag, för mig räckte det med att blöta fötterna eftersom det var ganska kallt i vattnet.
 
På kvällen grundade vi med mat på hotellets fantastiska restaurang innan vi efter något pit-stop gick in på den i Ukraina väldigt kända klubben Ibiza Club. Att döpa en klubb i Odessa till Ibiza känns väldigt "öst" och vi hade väl inga större förhoppningar, men vi tyckte det var kul att se vad det var nu när vi var i Odessa. Det kostade 450 hryvnia att gå in, vilket är väldigt dyrt i Ukraina. Jag vet inte om det var värt det, men vi hade rätt kul. Det var livekonsert med Dan Balan, en moldavisk artist som bland annat skrev låten "Dragostea din tei" som var populär när jag var ung :-). 
Ibiza Club i mörker. Det är en klubb där det finns flera pooler och barer på ett ganska stort område och dit en även kan gå under dagtid.
 
Vi hade sammantaget en bra kväll förutom lite regn under en period.
 
När vi lämnade klubben på morgonkvisten ville Lundmark och Robert åka en galet snurrande karusell vid namn Bomber.  
Efter att Lundmark och Robert snurrat runt i den här karusellen ett tag så blev Lundmark helt hög. Har aldrig träffat honom så glad och fnittrig som han var då :-).
 
Sedan knallade vi hemåt tittandes på soluppgången.
Solen som går upp ganska nära vårt hotell.
 
Nu är vi i Kiev och imorgon åker vi hem till Sverige igen. Jag är för övrigt så trött nu att jag inte orkar skriva något mer...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0