Det var ju en riktig skitdag att lägga till handlingarna...

Först och främst allt gnäll på jobbet om att vi producerar för lite. Jag kan väl ha viss förståelse för gnället, men endast viss förståelse, verkligen inte mer än så. Allt ska stressas på så att stämningen blir skit. Tråkigt när det är en klar majoritet bra människor och ett väldigt intressant arbete. Blir väl snart att jag tappar tålamodet med att vara folk till lags. 
 
För att "fira" terrordåden i Bryssel utfördes ett nytt terrordåd i London. Jag skulle vilja ha tid och ork att sätta mig in i islam, och på något sätt förstå vad det är som driver alla dessa människor till dessa terrordåd.
 
Sven-Erik Magnusson dog också. Jag skulle tro att Sven-Ingvars var ett av de absolut första banden jag kunde namnet på. Som jag minns det var det ett par kassettband med Sven-Ingvars och Streaplers som gick varma i vår bil när jag var barn, när det inte var radio.
 
Jag börjar mer och mer fundera på om jag inte som ung borde lagt ned handbollen och bara läst en massa intressanta böcker istället... Det känns som att det är så himla mycket som jag inte kan och som jag borde ha ett humm om, utilitarismen exempelvis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0