Joråsåatt...

Blade Runner 2049 var lika bra som jag hade hoppats. Inte riktigt lika bra som originalet kanske, men likväl bra. 
 
Jag läste ut Niklas Orrenius bok "Skotten i Köpenhamn" i veckan också. Jag trodde att boken skulle handla om skotten i Köpenhamn och vad som föranledde attackan osv. Det var inte så mycket sådant... Jag hade även hoppats att boken skulle handla mycket om Lars Vilks, vilket den inte heller gör. Det är en hel del uttalanden från Vilks men ändå förhållandevis få i relation till vad en kan förvänta sig av en sådan bok. Istället är det delar om rasism mot invandrare i Sverige och hot mot Orrenius själv efter att han oannonserat besökt Julia Caesar. Inget fel i det, men inte det jag hade förväntat mig av boken. Det blev således lite svårt att greppa vad Orrenius ville med boken? Boken är dock väldigt lättläst, vilket ändå måste vara något positivt.
 
Ikväll är det konsert med John Holm och så har jag och Valentina förhoppningsvis köpt biljetter till Milky Chance i Sthlm i slutet av november. ...och nej jag hade ingen aning om vad det var för band förut heller, men det låter förhållandevis bra!
 
Nu kanske jag snart slipper gnälla om jobbet här i bloggen förresten. Idag kom det besked om att asylprövningen ska dra ner från 2000 personer till 700, med start nästa år. Jag borde ju bli ledsen, arg eller något, men det känns typ bra...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0