Tankar

Ibland ger innehållet i bloggen ett visst känslosvall hos vissa personer. Det är ju förståeligt när, eller om, jag skriver om någon, vilket förvisso är väldigt sällsynt, ialf om en bortser från allmänna dokumentationer från händelser i mitt liv. Har jag en åsikt om något, så är det ofta en åsikt jag sällan själv är säker på är "rätt". En mer ambivalent person än mig själv känner jag nog inte. Det gör att jag ibland har svårt att förstå hur folk tolkar det jag skriver, för det är väl oftast rätt velande?
 
Jag köpte en biljett till Anna Ternheim nästa helg, så det blir Ternheim på fredag och Milky Chance måndagen efter. Konserter, konserter... Det är dock bra att inte bara fastna hemma i diverse dokumentärer och bildsorterande... Jag fick för övrigt ett par digitalt framkallade APS-filmer igår. Tycker bilderna blev lite rödaktiga, bleknar filmen med tiden? Låter ju logiskt.
 
Jag "inspirerades" efter att ha lyssnat på en P3-dokumentär om skolskjutningen i Jokela att "äntligen" se filmen "Falling Down", och den var ju fantastiskt bra. 
 
Jag lyssnade under ett pass på gymmet idag på P3-dokumentären om tjejen i Kumla som tog livet av sig efter påtryckningar om att visa sig naken på nätet. Förövaren hade, inte förvånande, en Facebook-grupp gällande kvinnovåld och hur illa det är. Är det patologiskt så att alla män som är våldtäktsmän med mera utåt sett försöker visa upp att de är guds bästa barn? Skulle vilja se statistik på det. Utan att veta om de är skyldiga så är det svårt att inte tänka på Virtanen, Soran med flera...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0