Helg-update

I fredags blev det en öl på Lion Bar, vilket var överraskande positivt. En vanlig öl kostade 25 kr och inredningen var härligt enkel, vilket är en bristvara i Örebro. Sedan blev det en pizza på Örebros bästa pizzeria inne i Saluhallen. 
 
Det blev dock inte mer än två öl för igår jobbade jag övertid. Jag tyckte ändå att jag kände av alkoholintaget dagen efter och slarvade kanske därför lite på jobbet. Efter hand gick det dock bättre förutom att vi hade problem att få på larmet när vi skulle gå vilket gjorde att dagen blev längre än planerat. Det hängde även ett gäng poliser med förstärkningsvapen utanför jobbet eftersom det hade varit ett rån vid universitetet. Inte varje dag det är så!
 
Sedan cyklade jag hem genom ett zombie-tätt Örebro för att hinna se Liverpool vinna över Huddersfield med 3-0.
 
Nu imorse kikade jag på Opinion Live igen där Fredrik Bengtsson gjorde ett mycket bra arbete. Även Hanif Bali, trots sin hetsighet, fick fram en del vettiga synpunkter. Resten av programmet kan en dock starkt ifrågasätta. Varför tog de med brorsan till en person som tog livet av sig? Det är ju helt horribelt! Räckte det inte med att den mer än något märkliga "identiten" Fatemeh Khavari och Per Gharton inte hade något annat än känsloargument?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0