Humor

Igår var jag, Bias och Nisse och såg Johan Glans på Konserthuset här i Örebro, och det var nog det roligaste jag sett. Det var inget egentligt tema för föreställningen och inga lätta politiska poänger utan det var bara väldigt roligt, och det hela tiden. Jag fick till och med ont i käkarna efteråt av alla skratt :-).
En helt lysande Johan Glans.
 
Efter föreställningen hamnade vi på den relativt nya armeniska restaurangen Yerevan Mangal på Järntorget. Deras specialitet är grillspett i olika former och jag provade ett med kyckling och ett vegetariskt och det smakade utsökt. Rejäla portioner också och väldigt bra pris. Det som var något sämre var att det inte fanns någon armenisk öl (för det borde väl finnas?) och att inredningen är lite "enkel" och plastig. Jag kommer gå tillbaka dit och ni som inte varit där borde prova, ni kommer bli GOTT överraskade.
 
Jag fick lite kredd på jobbet igår, och det var väl bra, men jag inväntar främst med spänning och viss rädsla hur vårens och sommarens beslut tas emot i domstol, sedan kan jag recensera mig själv.
 
Jag har även sett om, vilket jag delvis hade glömt bort, filmen "Min Stora Kärlek". När jag sett filmen ett tag kom jag på att jag sett den för många år sedan, men jag kom ihåg det som att det var Jim Carrey och inte Jack Black som var huvudrollsinehavare. Det händer rätt ofta, och gör mig alltid lite besviken och rädd, att jag kan komma ihåg så lite och delvis fel av något jag faktiskt sett, eller gjort, förut.
 
Hur ofta hör en inte att Sverige inte skulle fungera utan invandring? Typ att se på våra sjukhus och i hemtjänsten vilka som arbetar där!? ...men utan invandring hade väl dessa personer inte behövt arbeta på sjukhus och i hemtjänsten eftersom det inte hade funnits så många att ta hand om där? Det verkar som att de som uttalar sig så här har en tanke om att människor ska kastas ut ur landet? Märkligt...
 
Finns det något ord i stil med islamofob för rädsla och förakt för "våra" öppna värderingar?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0