Laura Poitras

Först skänker jag en tanke åt alla drabbade i gårdagens terrordåd i Mogadishu.
 
En lugn helg har det annars varit för mig. Firade pappa i fredags och bjöds på god mat av mina föräldrar och skjortan vi hade köpt som present verkade passa bra. Jag hade även köpt en skjorta till mig själv vilket gjorde att jag tog med ett par "gamla" skjortor och ett par byxor extra för att se om de passade pappa och för att inte ha för mycket kläder själv. Byxorna och en av skjortorna verkade passa ialf :-). Det är lite av en minimalist-tanke som gör att jag känner att jag inte behöver ha för mycket saker som jag sällan eller aldrig använder. Då känns det bättre att någon annan använder dem. Pappa fyller idag förresten, stort grattis! Du är en riktig förebild för övrigt!
 
Det blev lite rom och något glas vin under firandet, och trots att jag inte drack mycket, så kände jag av det igår. Det gjorde att det inte blev så mycket av gårdagen. En tung sväng till gymmet och att kika på några fotbollsmatcher blev det. På kvällen bjöds det på pizza och häng hos Peter och Johanna vilket var trevligt.
 
Idag tog jag och Valle en cykeltur till Hästhagen och käkade på Gamla Örebro. Vi hade tänkt att käka på Karlslunds herrgård men restaurangen var inte öppen där. Gamla Örebro övertygade dock med en mycket god och riklig falafel-tallrik.
 
Såg nyss dokumentären "Risk" om Julian Assange. Rätt intressant. Samma skapare, Laura Poitras, som gjorde dokumentären "Citizenfour" om Edward Snowden. Sökte i bloggen, men hittade inte något om att jag kommenterat den om Snowden innan... Men minns den som väldigt intressant också. Främst tycker jag det är intressant att se de här människorna och höra dem tala, och inte bara läsa om dem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0