Onsdag

Otroligt "roande" att Virtanen anklagas för våldtäkt från flera håll. Kan vara grundlösa anklagelser, men sannolikt inte. Tänker dock att vi män generellt är rätt dåliga när det handlar om sexuella närmanden mot kvinnor, men sannolikt rätt få som drogar kvinnor för att få till det, och som sedan gärna framställer sig som goda apostlar. Det är det som jag alltid främst stört mig på gällande Virtanen, att han alltid framstått som en hycklare, och nu har vi väl fått det svart på vitt.
 
Den här #metoo har ju också fått en del uppmärksamhet nu, vilket är bra, men vad är målet? Belysa något som alla vet? Prata om något som alla vet men som det inte pratas så mycket om? Sådant ska vi ju helst inte prata om i andra sammanhang? Jag blir lite snurrig trots att jag tycker det är bra, men det är väl för att jag är svag för att se saker som de är, oavsett om det handlar om män, kultur eller båda...
 
...och var går gränsen för vad som innefattas som en sexuell trakasseri? Det är oerhört komplext.
 
Annars 7-0 till Liverpool igår mot Maribor, misslyckande med att fixa biljetter till Sverige - Italien, ett "fritt" Raqqah och en dokumentär om Barbra Streisand.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0